Hirdetés

ballagas.lap.hu / Ballagásra, szalagtűzőre ruhák (Budapest)

Ballagásra, szalagtűzőre ruhák (Budapest)

ballagásra , szalagavatóra , a táncra elegáns alkalmi ruhák kamaszoknak

Öltönyvásárlás otthon, vagy irodájában? Először gondosan felmérjük igényeit telefonon. Ezután összeállítunk egy kollekciót az Ön méretében és stílusában. Ezt követően visszük el Önnek oda, ahova kéri (irodájába, otthonába), ahol akár egy kávészünetben, vagy a kedvese társaságában felpróbálhatja őket.

Fehéret minden alkalomra. Nőknek, Férfiaknak. Nyakkendők, Kiegészítők.

20% kedvezmény

Ballagási specialisták vagyunk. Több mint 20 féle színből választhat kollekciót (nyakkendő, kendő, sál, rózsakitűző, csokornyakkendő). Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk de rendelhet készletről is. Nagy gyakorlattal és felkészült szakemberekkel vállalunk emblémázást, logózást, feliratozást (pl. osztálynévsor). Rövid határidő, kedvező ár.

Szerintem kislánykorában minden nő játszott királylányosat. Azért játszotta mert akkor nagyon szép volt, a legszebb, pont mint a mesében. Aztán legközelebb az esküvőjén királylány a nő, és így ő a legszebb azon az estén. Tudom, hogy egy nő ennél többször szeretne királylány lenni, hogy a hétköznapjaiban is a legszebb akar lenni. Minden nő ruhatárának meghatározó darabjai a blúzok. Méghozzá a feh

szallagavatós és alkalmi ruhák

Gyönyörű palotás ruhákat kínálunk diákoknak, iskolai rendezvényre, ünnepségre, szalagavatóra. Miután eldöntötték, milyen táncot szeretne táncolni az osztály, és hány fővel, keressenek fel bennünket elérhetőségeinken! Egyeztessünk időpontot, hogy bemutathassuk az Önök iskolájában - természetesen kötelezettség nélkül - a lehetséges táncruhákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

Tökéletes megjelenés az iskolai bálon vagy szalagavatón: keringőhöz kínálunk kölcsönözhető szmokingot. Minden kiegészítőt mi adunk hozzá, Önnek nincs gondja a csokornyakkendő beszerzésére sem! Vállaljuk a szmokingok méretre igazítását, a helyszínre szállítását, illetve a rendezvényt követően az elszállítást is. Tekintse meg weboldalunkon az elegáns szmokingokat és frakkokat!

A legszebb szalagavató ruhák

Ballagó ruhák gyártása, tervezése, kivitelezése.

A legszebb szalagavató ruhák

A középiskola befejező évének számos tennivalója közül az egyik legfontosabb esemény a szalagavatói bál. Cégünk több tíz éves tapasztalattal rendelkezik a ballagási ruhák gyártásában, rendkívüli felkészültséget igényel ez a szakterület mind a termelés mind az értékesítés területén. Termékeink saját gyártásban készülnek és közvetlen értékesítés keretein belül jutnak el Önökhöz. Így biztosítju

férfi ruházati termékek gyártása és forgalmazása

Ballagási öltönyök, ingek, nyakkendők minta alapján. Kosztümök, kiegészítők egyedi elképzelés alapján. Helyszíni ügyintézés!

Öltöny, zakó, ing, cipő, nadrág, öv, nyakkendő a legnagyobb olasz divatházak közvetlen gyártói raktáráruháza

Alkalmi öltönyök - Wilvorst - Tziacco

Wilvorst alkalmi öltönyök

Ballagási öltönyök,kosztümök kedvezményes áron.

Női mérték utáni szabóság

Mi vagyunk a megoldás a srácoknak ha nem akarnak végig járni számtalan boltot. Hozzájuk visszük kínálatunkat. Otthonukba vagy az iskolába. Ráadásul méretre igazítjuk és gőzöljük-vasaljuk. Kész öltöny vagy méretes? Mind a kettőt megtalálják nálunk. Fekete, szürke, kék, csíkos, egyszínű, gyapjú és kevert anyagok is. A mi ballagó öltönyünk megállja a helyét pár év múlva is.

Ruhakészítés, jelmezkölcsönzés

Meghatározás:

Ballagás.lap.hu. Olyan oldal, ahol minden megtalálsz, a ballagással, szalagtűzővel kapcsolatban. (Ruhák, banketthelyszínek, idézetek, ajándékok, tablók és tablóképek, tarisznyák, szalagok és még sok minden más)

Ballagás.lap.hu. Olyan oldal, ahol minden megtalálsz, a ballagással, szalagtűzővel kapcsolatban. (Ruhák, banketthelyszínek, idézetek, ajándékok, tablók és tablóképek, tarisznyák, szalagok és még sok minden más)

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ballagásra, szalagtűzőre ruhák (Budapest)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés