Hirdetés

ballagas.lap.hu / Ballagási tarisznyák

Ballagási tarisznyák

Szalagavatóra készült, kitűző jellegű avatószalag. Egyedi megjelenésű, 2 féle anyag kombinációjából készített kitűző. Újdonság az avató szalag kínálatban. A színeik, a formáik vidám hangulatot adnak az eseménynek. Az ár-érték arányuk is megállja a helyét a piacon. Aki, másra vágyik a megszokott, hagyományos szalagavatói szalagok helyett, annak szívesen merem ajánlani a termék többféle variáció

www.bordiszmuves.hu Gyártás: bőrből és textilből készítünk, ballagó tarisznyát, ballagási tarisznyát, zsákocskát, reklám és ajándéktárgyat, mappát, derékszíjat, nyakörvet, kutyaruhát, övtáskát, borosüveg csomagolásokat, apróárut, brifkót, pénztárcát, levéltárcát, frakktárcát, erszényt, cigarettatartót, kulcstartót, szemüvegtokot, tolltartót, névjegytartót, borospohártartót, használati eszközöket,

Minőségi ballagási tarisznyák

Ballagási ruhák készítése kíváló minőségben elérhető áron. Több mint 10 éves tapasztalattal.

Tarisznyák, egyedi és egyennyakkendők, avatószalagok, kitűzők rendelhetők az ország egész területéről. Tekintse meg részletes kínálatunkat a www.velour.hu oldalon, nyomtatott prospektust kérésre küldünk, melyhez anyag- és színmintát is csatolunk. A megrendelt termékeket postai úton szállítjuk, a fizetés átutalással vagy postai úton történik.

egyedi elképzelések megvalósítása, kis darabszámban is kérhető

Elegáns, egyedi ballagási tarisznyák gyártása. Kedvező áron, saját elképzelés alapján is vállalom ballagási tarisznyák készítését. Óvodásoknak és iskolásoknak egyaránt készítek tarisznyákat, tekintse meg folyamatosan bővülő kínálatomat. A tarisznyák ünnepiek, elegánsak, és kézzel készülnek. Alapanyag hófehér napszövet csipkével és vasalt képekkel.

Ballagási tarisznyák , Nyakkendők, Iskolai cimkék gyártása.

Hímzett iskola-címerrel ellátott ballagási tarisznyák, iskola-címeres fiú és lány nyakkendők, lány sálak, beltéri hímzett iskola zászlók, avató szalagok, kitűzők gyártásával foglalkozunk. Címert, logót tervezünk, igény esetén a régi címert, logót átalakítjuk. További információ honlapunkon: www.simonpenta.hu

Meghatározás:

Ballagás.lap.hu. Olyan oldal, ahol minden megtalálsz, a ballagással, szalagtűzővel kapcsolatban. (Ruhák, banketthelyszínek, idézetek, ajándékok, tablók és tablóképek, tarisznyák, szalagok és még sok minden más)

Ballagás.lap.hu. Olyan oldal, ahol minden megtalálsz, a ballagással, szalagtűzővel kapcsolatban. (Ruhák, banketthelyszínek, idézetek, ajándékok, tablók és tablóképek, tarisznyák, szalagok és még sok minden más)

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ballagási tarisznyák
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés